Alkoholbehandling – når du vil have dit liv tilbage

02 februar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Er du en af de mange danskere som døjer med et problematisk forbrug af alkohol? Så kan du med fordel læse med i det følgende. Her kan du nemlig få gode råd til hvor du kan få den bedste alkohol hjælp, og hvordan du kommer et afhængigheds betinget misbrug til livs.

Er jeg alkoholiker?

Hvis du er i stand til at forholde dig kritisk til dit alkohol forbrug, og nærer en vis mistanke om at det er gået over i et decideret misbrug, vil det være oplagt at søge professionel hjælp.

Du har faktisk kun et relativt lille vindue hvis du ønsker at komme ud af dit misbrug. Så snart afhængigheden får bedre fat, og derouten begynder vil du nemlig miste en hver form for selverkendelse. Alkoholisme er kendetegnet ved fornægtelse, og ikke mindst selvfornægtelse.

alkoholbehandling

Det betyder at du måske om ganske kort tid ikke selv vil være i stand til at erkende at du har et problem. Og så er chancen for at gå i behandling forspildt. Derfor bør du skride til handling allerede nu.

Tag først og fremmest kontakt til din læge og forhør dig om dine muligheder. Du kan med stor fordel føre dagbog over dit forbrug – det vil hjælpe lægen med at vurdere hvilken behandling som tjener dig bedst.

Alkoholbehandling med indlogering

I mange tilfælde vil du kunne gennemføre en afvænning i dine vante rammer ved hjælp af ambulant behandling. Men det kan også sagtens være at en mere gennemgribende behandling er nødvendig.

Til dette formål kan du lade dig indskrive på et misbrugscenter hvor du over et forløb á cirka fem ugers varighed vil modtage terapi og afvænnende behandling. Behandlingscenter Stien er et dansk misbrugscenter med en meget høj succes rate inden for alkoholbehandling.

Du kan få yderligere information om alkoholbehandling hos Behandlingscenter Stien på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/.

Flere Nyheder