Billig gulvafslibning ved professionel og erfaren håndværker

Billig gulvafslibning ved professionel og erfaren håndværker

Er du lige flyttet ind i din nye bolig, og ønsker du at gøre den så personlig som muligt helt fra begyndelsen? Så handler det om i så vidt muligt omfang at slette sporene fra den forrige beboer, således at dit nye hus eller din nye lejlighed kommer til at fremstå så ny og jomfruelig som det kan lade sig gøre. Du kan for eksempel rykke alt gammelt tapet eller væv ned, og begynde forfra med nyt – enten sætte filt eller væv op, eller fuldspartle væggene i netop den farve, du ønsker dig. Du kan slibe samtlige dørkarme, vinduesrammer og paneler, og male dem med frisk træmaling. Og endelig kan du sørge for, at de gamle trægulve får en ordentlig overhaling, således at de kommer til at fremstå som nylagte.

Skal jeg vælge en gulvafslibning eller en gulvafhøvling af mine trægulve?

Hvis trægulvene i dit nye hjem ellers er sunde og intakte, bør du kunne nøjes med en grundig gulvafslibning. En gulvafslibning er en noget mere skånsom metode end en gulvafhøvling. Ved en gulvafslibning fjernes allerhøjst et par millimeter af træværkets overflade, hvor en gulvafhøvling typisk vil tage op imod en halv centimeter. En gulvafhøvling benyttes typisk, hvor gulvet er hårdt beskadiget, for eksempel i forbindelse med en vandskade.

En gulvafslibning fjerner alle de overfladiske skønhedspletter, som gør gulvet nusset og snusket at se på – for eksempel misfarvninger fra solfalming, de grimme, grålige slidspor, småskrammer og ridser, og pletter fra spildt, kaffe, te eller saftevand. De fleste trægulve kan tåle en gulvafslibning, uanset om der er tale om plankegulve eller sildebens parket. Og hvis du vælger at lade en professionel gulvsliber forestå opgaven med gulvafslibning, er du sikret et smukt og langtids holdbart resultat samt en efterbehandling lige efter dine egne ønsker.

Du kan læse mere om billig gulvafslibning på gulvkanonen.dk