Brug et professionelt inkassobureau

Er du selvstændig og har ikke tid til bøvlet med de kunder, der ikke betaler deres regning? Måske sidder du i et bogholderi eller andet og har problemer med at få kunder til at betale. Et inkassobureau kan hjælpe virksomheder med at løse problemerne.

Collectia hjælper alle slags virksomheder

Collectia, https://collectia.dk/inkassobureau/, har siden 1998, dengang under navnet Transcom CMS A/S, assisteret nogle af Nordens største virksomheder med at få ubetalte fakturaer ind. De er professionelle, effektive og hurtige. De har opkøbt virksomheder i Tyskland, Sverige og Norge.

Der findes 140 inkassobureauer, og autorisationen foregår hos politiet. Inkassovirksomheder håndterer kunder og debitorer forskelligt. Nogle betjener kun store, mens andre kun hjælper små. De fleste kommunikerer til de dårlige betalere via brev, e-boks, mail, telefon og evt. fysisk fremmøde. De udsender rykkerskrivelser, inkassovarsler mm.

Collectia hjælper, uanset om I er en stor eller lille virksomhed, og hvor store krav, I har.

Slip for bekymringerne og få penge ind

Hvorfor betaler kunden ikke? Collectia overtager problemet og kommunikationen med debitor, og for det meste kan de sørge for, at I får jeres penge.

For det meste kan en inkassovirksomhed overtage en sag med det samme uden forudgående krav, og I sender bare den ubetalte fakturaer til dem. Herefter overtages kommunikationen helt fra inkassobureauets side. I minimerer jeres omkostninger ved at bruge et inkassobureau, da I får flere penge ind. I undgår også, at kravene forældes. I er sikret, at kunderne behandles professionelt, og I har selv færre bekymringer over ubetalte fakturaer.  

Collectias anderledes vinkel på branchen er, at de ser sig selv som en it-virksomhed med speciale i inddrivelse. De arbejder med digitale betalingsløsninger, big data og kunstig intelligens, som gør dem mere effektive.  

Hvis I bliver kunde hos Collectia, får I adgang til deres full-service inkassoløsning. De tilbyder håndtering af alle typer services vedr. salgsfakturaer og debitoradministration som faktura-, rykker- og inkassovarsel, inkassoservice, administration af betalingsaftaler samt retslig behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *