Brug ingefær i din daglige kost mod gigt

Ingefær kan bruges til mange sundhedsfremmende formål. Døjer du med gigt, kan ingefær i kosten være med til at skabe lindring. Hos Ingefærshots.dk kan du finde information om, hvordan du bedst bruger ingefær i din kost, når du ønsker at skabe lindring for dine gigtsmerter. Klik forbi hjemmesiden og find gode sundhedstips, samt lækre opskrifter på velsmagende juicer og ingefærshots.

Gammel naturmedicin til mange formål

Ingefær er blevet brugt i naturmedicin gennem mange tusind år, og er stadig i dag en populær ingrediens i kampen mod en lang række udbredte skavanker. Ingefær indeholder en hel del vitaminer, mineraler og antioxidanter, samt stoffet gingerol, som alle sammen har lindrende – og i nogle tilfælde helbredende effekt – på fysiske skavanker. Det gælder bl.a. køresyge, kvalme efter operationer, forkølelse – eller gigtsmerter.

Sæt dig godt ind i brugen af ingefær, hvis du ønsker at få det optimale ud af knoldens stoffer. Ingefærshots.com guider dig til den rette brug, så du både vil opleve lindring, og samtidig får en god smagsoplevelse. Ingefær kan også bruges i kosten, selvom man ikke fejler noget!

Brug ingefær i sin friske form mod gigt

Det er ikke alle gigtformer, som ingefær har en virkning på. Når det drejer sig om gigt anbefales det at anvende ingefæren i sin friske form, da mængden af gingerol her vil være højest – og vil arbejde mest effektivt mod inflamation og gigtsmerter. Du kan f.eks. putte 2-3 ingefærskiver i en kop kogende vand og drikke det først eller sidst på dagen, eller du kan anvende en kop stærk ingefær-te til udvortes brug, ved at duppe den på det smertende område med en klud.

Ingefær er et af de mest effektive midler mod gigt, og det er nemt at tilberede. Klik forbi Ingefærshots.dk og find inspiration til ingefær mod gigt, så du kan få glæde af en hverdag med mindre smerter.