Cocktailkursus til polterabend?

Skal du arrangere polterabend for den kommende brud eller gom? Der er mange gode idéer til sådan en speciel dag. Men hvilke skal du vælge?

Et cocktail kursus er altid et sjovt indslag. Det giver mulighed for, at alle kan være med og deltage, have det sjovt og starte aftenen ud med lækre cocktails! 

Hvorfor tage cocktailkursus med i polterabend planerne? Læs med her og få tre gode grunde til, at I ikke kan undvære et drinkskursus på den store dag.

1. Lærerigt og mulighed for at deltage

Et polterabend skal være sjovt og underholdende. Både for gom/brud, men også for de mange venner og veninder der har taget tid ud af kalenderen for at deltage. 

Cocktailkurset er en oplagt mulighed for at skabe en aktivitet, hvor alle kan få lov at prøve deres evner af. Ovenikøbet kan man også lære noget om at blande drinks, som man kan tage med sig derfra. 

2. Have det sjovt sammen 

At lave drinks sammen er altid sjovt. Det giver et godt sammenhold på dagen, og det skaber noget mere stemning end blot at gå ind og bestille et par drinks. Det er sjovt at se, hvor gode bruden eller gommen og de andre deltagere er til at blande drinks.

Skal I i byen senere på aftenen, er det jo bare den helt perfekte start at blande lækre cocktails sammen. 

3. Sætte brud eller gom on the spot

Cocktailkurser foregår typisk på en restaurant eller en bar. Som del af kurset vil det typisk være sådan, at bruden eller gommen skal testet lidt af og vise sine evner foran de andre. Nogle gange får brud eller gom lov at komme bag baren og stå og blande drinks til de andre i gruppen. 

Et cocktailkursus polterabend er en fantastisk oplevelse at give til den heldige brud eller gom!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *