Dygtig og kompetent forsvarsadvokat giver dig det bedste forsvar

By:

Hvis du er sigtet eller tiltalt i en straffesag, så har du ret til at vælge din egen forsvarsadvokat – også selvom du automatisk får beskikket en forsvarsadvokat af retten. Der kan være forskellige årsager til, at du vælger din egen forsvarsadvokat, men det vigtigste for dig er, at du har tillid til forsvarsadvokaten, og at han eller hun kan give dig et stærkt forsvar i retten med henblik på, at du får så lav en straf som muligt. Hos Hviid Advokater, som er et landsdækkende advokatfirma, tilbyder de, at du kan for hjælp af en dygtig og erfaren forsvarsadvokat, som fører din sag fra start til slut. Eftersom Hviid Advokater har afdelinger i mange storbyer som f.eks. Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg, Odense, København, Næstved og Roskilde, så finder du altid en advokat nær dig. Du kan nemt kontakte dem via kontaktformularen på hjemmesiden og få en gratis og uforpligtende samtale – og forsvarsadvokaten er selvfølgelig underlagt tavshedspligt. Hviid Advokater har stor erfaring med mange forskellige typer af straffesager som eksempelvis tyveri, ulovlig indtrængen, vold, voldtægt, underslæb, bedrageri, dokumentfalsk, narkokriminalitet, skyldnersvig, trusler og meget andet. Hos Hviid Advokater er klienten altid i centrum, og du kan være tryg ved, at din retssikkerhed er sikret, og at du får det bedste forsvar i retten, når du vælger en advokat fra Hviid Advokater til at føre din sag. En af landets bedste forsvarsadvokater hedder Bo Hansen og er ansat hos Hviid Advokater. Måske har du allerede hørt om ham i forbindelse med nogle spektakulære brandsager, hvor han fik frikendt klienter for anklager om brandstiftelse? Eller det kan være, at du har set DR-dokumentaren ”De brændte beviser”, hvor han medvirkede.

100 procent uvildig forsvarsadvokat

En forsvarsadvokat er 100 procent uvildig og er på din side fra start til slut i forløbet. For dig er det kun en fordel, hvis du kontakter forsvarsadvokaten hurtigst muligt, så han kan være med allerede til din afhøring hos politiet. Han kan også bede politiet om at få udleveret materiale, som de indsamler i sagen, og han kan bede politiet om at fortage skridt i efterforskningen, som har til formål at få opklaret sagen hurtigst muligt. Hvis du har forslag til bestemte vidner, som kan indkaldes, så kan du fortælle det til forsvarsadvokaten. Når din straffesag skal for retten, så vil forsvarsadvokaten sørge for, at du får et stærkt forsvar, så din straf bliver så lav som muligt. Når dommen er afsagt, har du mulighed for at anke, og i den forbindelse kan du også få rådgivning af forsvarsadvokaten. Hos Hviid Advokater sidder der altid en kompetent og erfaren forsvarsadvokat klar til at hjælpe dig.

Såfremt du ønsker oplysning om et af vores andre juridiske specialer, selskabsret,  kan du læse mere her: http://bobestyrer-advokat.dk/