Få hjælp til at slippe af med rygsmerter hos en kiropraktor på Frederiksberg

Lider du af smerter fra en indeklemt iskiasnerve, piriformis syndrom, hælspore, hold i nakken, hekseskud eller lignende, kan det godt være svært at fungere i hverdagen. Derfor bør du søge professionel hjælp – og den kan du for eksempel få hos en kiropraktor.

Hvordan kan en kiropraktor hjælpe mig?

Hvis du døjer med smerter som oven for beskrevet vil du muligvis finde at hverken træning, massage eller fysioterapi hjælper dig i det lange løb. Nogen gang er det ikke nok at stimulere musklerne for at rette op på gamle eller omfattende skader.

Du kan sagtens risikere at det hele sidder så fast at der skal en decideret justering af muskler, skelet og ligamenter til for at det hele kommer på plads igen og kroppen kan fungere optimalt. Og i så tilfælde er en dygtig kiropraktor din nærmeste allierede.

Hvad gør en kiropraktor?

En kiropraktor kan hjælpe med at justere din ryg og de enkelte dele af dit bevæge apparat således at du opnår større mobilitet, en højere grad af smidighed og bevægelighed, og færre smerter i det daglige. Til dette formål benytter kiropraktoren sig af en række greb og metoder som er unikke inden for dette felt.

Du kender måske det berømte knæk som får mange mennesker til at frygte et kiropraktor besøg. Men en kiropraktor kan meget andet og mere end at knække ryg og nakke. Det tager fem års uddannelse og to års praktisk at blive kiropraktor – så man kan roligt sige at du er i sikre og professionelle hænder når du opsøger en praktiskerende en af slagsen. Og vil du være helt sikker på at din nye kiropraktor har en rolig hånd vælger du en kiropraktor med mange års erfaring.

En sådan finder du i Geoffrey B. Dauscha som igennem mere end fyrre år har udført kiropraktik på Frederiksberg. Bestil tid på dauscha-kiropraktor.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *