Få hjælp til installation af varmepumper i Næstved

Står du for at skulle skifte dit gamle fyr ud med en luft til vand-varmepumpe og dermed bidrage positivt til den grønne omstilling? Så kan du glæde dig til et mere driftsikkert og stabilt varmesystem samt en del sparede kroner på varme kontoen. En moderne luft til vand-varmepumpe er nemlig både mere sikker i drift og effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi end et gammelt udtjent fyr.

Såfremt du får den rette vejledning i valg af en luft til vand varmepumpe som passer til boligens størrelse og husstandens forbrug kan du således se frem til stabil og rigelig varme med en grøn profil som du kan have glæde af i mange år. Er du bosiddende i Næstved eller omegn kan du med fordel overlade arbejdet med montering og installering af din nye varmepumpe til

Hvem er A&O Carstensen?

A&O Carstensen er et elektriker firma med beliggenhed i Næstved og virke over det meste af Midt og Sydsjælland.

Hos A&O Carstensen kan du få kompetent og kyndig assistance til alt hvad der vedrører elektriker arbejde, lige fra enkelt installationer til planlægning og implementering af komplette systemer i forbindelse med nybyggeri eller entreprise. Virksomheden har sine rødder tilbage i 1925 hvor el-installatør Karl Nielsen lagde de første spæde frø til det der i dag kendes som A&O Carstensen. Den dag i dag tæller virksomheden A&O Carstensen sammen med søster firmaet El-installatør Flemming Steffen Hansen over tredive medarbejdere som i fælleskab samarbejder om at finde de mest hensigtmæssige løsninger til kunderne.

Den store medarbejder stab tæller såvel autoriserede elektrikere og el installatører som montører, administrative medarbejdere, elever, lærlinge, praktikanter og fleksjobbere. Og samtlige medarbejdere hos A&O Carstensen har deres egne særlige kompetencer som de vedligeholder gennem løbende kurser og efteruddannelse for derved at kunne yde den mest kvalificerede service.

Kontakt A&O Carstensen for et tilbud på opsætning af varmepumper i Næstved via hjemmesiden ao-carstensen.dk.