Få lindring for din smerte og bekymring med NADA øreakupunktur

Døjer du med nervøsitet og tankemylder i forbindelse med din angstlidelse? Er du på kanten til at udvikle en depression – eller kæmper du med arbejdsrelateret stress? Så bør du søge lindring gennem en tryg og omsorgsfuld behandling.

Når du med jævne mellemrum lægger din krop og dit sind i hænderne på en dygtig behandler vil du opleve at du får en pause fra de opslidende dårligdomme. Og med et NADA øreakupunktur forløb vil du opleve de langsigtede virkninger af denne blide behandlings form.

Hvad er NADA øreakupunktur?

NADA øreakupunktur er en variation over temaet akupunktur. Ved akupunktur anvendes tynde nåle, placeret strategiske steder på kroppen, til at regulere energi strømmene i det menneskelige legeme.

I den moderne vestlige adaption af akupunktur forklares akupunkturs virkninger ved at kroppens hormoner og øvrige signalstoffer gennem stimulation med nålene reguleres i et omfang som kan påvirke og mindske symptomer på eksempelvis stress, angst og depression.

NADA øreakupunktur menes at kunne afhjælpe søvn problemer og dulme abstinenser hvilket gør at denne metode fortrinsvis anvendes inden for misbrugsbehandling og afvænning. NADA øreakupunktur fungerer fint sammen med medicinsk behandling, uden interferens eller kontra indikationer.

Samtidig øger en NADA øreakupunktur behandling i mange tilfælde effekten af andre behandlinger og kan således med stor fordel anvendes som supplement til psykoterapi, gruppe terapi, kropsterapi, hypnoterapi og mange andre behandlings former.

Hvor kan jeg får NADA øreakupunktur i Slagelse?

Er du bosiddende i Slagelse eller nærmeste omegn kan du med stor fordel opsøge Akupunktur & Massage Klinikken. Hos Akupunktur & Massage Klinikken kan du få NADA øreakupunktur udført af dygtige og erfarne behandlere som har stor ekspertise inden for såvel traditionel kinesisk akupunktur som medicinsk akupunktur og øreakupunktur.

Akupunktur & Massage Klinikken ligger centralt placeret i Priorgade i Slagelse. Du kan bestille tid til NADA øreakupunktur behandling online via am-klinikken.dk.