Få råd og vejledning ved køb af ejerlejlighed

05 maj 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Har du planer om at købe en ejerlejlighed. Det kan enten være dit første køb eller noget du har gjort et par gange. Uanset om det er det ene eller det andet, er de færreste erfarne købere og derfor giver det god mening at have en boligadvokat med. Enten aktivet eller på sidelinjen. Det kunne f.eks. være eBoligadvokat

En boligadvokat er en jurist der har speciale i bolig køb og salg og han vil derfor kunne råde dig i alle købets faser. Fra når du starter med at tænke på at købe til handlen er slut. Har du allerede en bolig som samtidig skal sælges kan han også råde dig til hvordan du bedst muligt får solgt. Hurtigt, nemt og til den bedst mulige pris.

eboligadvokat

Købets mange faser

Et køb af en ejerlejlighed kan inddeles i flere faser. Der er fasen hvor du overvejer om du skal købe. Her kan du med fordel få råd og vejledning af en boligadvokat, til hvordan du bedst griber købet an. Så er der fasen hvor du skal i banken og forhandle om et boliglån. Det er her du finder ud af, hvor dyr din bolig kan være og du forhandler med banken om betingelserne. Her kan du med fordel tage din advokat med som er en erfaren forhandler.

Din boligadvokat kan også med fordel undersøge, om der er planer der påvirker din lyst til at købe i området. han kan hurtigt og nemt undersøge kommunens lokalplaner. I nogle tilfælde er planerne positive, i andre knap så meget.

Din advokat kan også hjælpe dig når du har fundet drømmeboligen og der skal forhandles med sælger og sidst men ikke mindst, kan han lave skødet og sørge for at det bliver sendt videre til Tinglysningsretten og bliver tinglyst. Først når skødet er tinglyst er ejerlejligheden juridisk din.

Flere Nyheder