Find den bedste frisør i Holbæk

Når dit lange, flotte hår begynder at blive slidt og tyndt i spidserne, eller din korthårsfrisure begynder at pjuske og gro ud af facon, bør du opsøge en dygtig frisør som kan redde garnet for dig. Der er absolut ingen grund til selv at forsøge sig når der findes veluddannede frisører i alle større danske byer – også i Holbæk.

Hvor finder jeg en kvalificeret og kompetent frisør i Holbæk?

Bor du i Holbæk eller nærmeste omegn skal du ikke lede længe efter en moderne og nyskabende frisør salon. Den finder du nemlig centralt beliggende i smedelundsgade, hvor den dygtige og erfarne Janne Slott holder til i sin Salon Jet Z.

Salon Jet Z er en forholdsvis ny frisør salon i Holbæk og bygger sit virke på kreativitet, innovation og høje ambitioner når det gælder stil og skønhed. Janne Slott kan sit fag til fingerspidserne og arbejder entusiastisk og passioneret med såvel klipning som farvning, permanent behandlinger, styling og tilpasning af parykker.

Du kan altid få råd angående din nye frisure eller nye hårfarve hos Janne Slott – du vil altid få et ærligt svar og rådgivning med begrundelse i dit hårs tilstand og beskaffenhed. Janne Slott tilbyder udelukkende behandlinger som passer til netop dit hårs unikke disposition. Derfor risikerer du aldrig at gå skuffet fra Salon Jet Z, men vil altid få en behandling som er den rette for netop dit hår.

Janne Slott fra Salon Jet Z holder sig altid opdateret med de nyeste styles, produkter og klippe teknikker gennem kurser og efteruddannelse. Dette er din garanti for at du altid får en tidssvarende behandling og en moderne stil når du overlader lokker i Jannes trygge og professionelle hænder.

Du kan læse mere om Janne Slott, og booke tid til en frisør behandling hos Salon Jet Z, på hjemmesiden jetz.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *