Find din lokale fodklinik

06 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Generelt får vore fødder alt for lidt opmærksomhed i hverdagen – og det selv om de skal bære os rundt dagen lang, hele livet. Derfor bør du fra tid til anden forkæle fødderne.

Gør noget godt for dine fødder – besøg en fodklinik

Hvis du gerne vil forebygge skader, ømme fødder, nedgroede negle og andre dårligdomme er det en god idé med jævne mellemrum at besøge en fodterapeut. Hos en fodterapeut kan du få en grundig fodbehandling som er andet og mere end en pedicure. En kosmetisk fodbehandling går nemlig ikke i dybden med dine fødder, men holder sig til det overfladiske.

Hos en dygtig fodterapeut vil du kunne få den rette hjælp til behandling og forebyggelse af eksempelvis fodsvamp og negle svamp, ligtorne, knyster, hård hud på hælene, nedgroede tånegle og meget andet. På en fodklinik kan en dygtig behandler give dine fødder den omsorg de fortjener. Og du vil forlade fodklinikken med en følelse af at gå på en lyserød sky!

Hvor kan jeg finde en god fodklinik i Fredericia?

Er du bosiddende i den sydøstlige del af Jylland, nærmere betegnet Fredericia og omegn, kan du altid tage kontakt til autoriseret fodterapeut Inger Johansen. Inger Johansen ejer og driver den velrenommerede Pjedsted Fodklinik som igennem årene har betjent mange glade og tilfredse klienter og hjulpet dem til smukke og sunde fødder.

Hos Pjedsted Fodklinik kan du forvente en helt igennem professionel behandling som tager udgangspunkt i netop dine fødder. Du kan vælge imellem en almindelig behandling som inkluderer rensning af fødderne, klipning og pudsning af negle, fjernelse af hård hud og en let fod massage, og så en luksus behandling som desuden inkluderer et fodbad, en maske, et kvarters fod massage og lakering af tåneglene.

Du kan læse mere om Pjedsted Fodklinik, og kontakte fodterapeut Inger Johansen direkte via hjemmesidenhttps://pjedstedfodklinik.dk/.

Flere Nyheder