Guide til at finde en god boligadvokat

Der bliver foretaget mange bolighandler i de store byer som København. Desværre bliver mange af dem foretaget uden en boligadvokat ved siden af, og det kan få mange negative konsekvenser. Det burde ikke komme som en overraskelse, at en ejendomsmægler altid er på sælgerens side, da sælgeren er “chefen” for ejendomsmægleren. Mægleren scorer jo en bonus i form af salær, efter boligen er blevet solgt. Typisk er det en procentdel af salgsprisen. Derfor er ejendomsmægleren helt klart interesseret i at gøre sælgeren glad og sælge huset til den højeste pris. Derudover scorer han eller hun også en bonus på at sælge dig ting som forsikringer og finansiering. Det kan være meget svært at finde rundt i den jungle, og derfor er det en meget god idé at alliere dig med en boligadvokat. Han eller hun vil hjælpe dig med at komme igennem en handel uden problemer og grimme overraskelser efter købet.

Derfor skal du have en boligadvokat: En boligadvokat kan spare dig for at betale én procent af salgsprisen

Hvis du er kommet langt nok ind i en handel og finder ud af, at du ønsker at bakke ud af den, så er det desværre ikke gratis. Det koster faktisk én procent af salgsprisen. Drejer det sig om en bolig i en storby som København, så er vi jo oppe i millionklassen. 1 procent af 1 million er lig med 10.000 kroner. Det er ikke billigt at bakke ud. Det er faktisk i nogle tilfælde billige at hyre en boligadvokat. Her sparer du så penge og får ydelser med i købet. Det er win-win for dig.

Derfor skal du have en boligadvokat: En boligadvokat kan spare dig for mange problemer i fremtiden

Du kan nemt komme til at skrive under på noget forkert, når du handler. Af denne grund er det en meget god idé at få kigget på dokumenterne (selve kontrakten), før du underskriver. Derudover er der mange andre dokumenter, der skal være på plads. Det er her, mange begår en fejl. De forstår ikke formuleringerne, eller ved ikke om der mangler nogle formuleringer – og skriver under. Så er det for sent, og du kan slet ikke gøre noget. Her ville en boligadvokat kunne hjælpe dig meget.

Find en boligadvokat

Det er en god idé at finde en boligadvokat med en fast pris. Så undgår du overraskelser. Et godt eksempel på en boligadvokat i København er Hviid Bolig Advokater. De har en fast pris.