Hviid Advokater fører dig trygt igennem oprettelsen af selskab

By:

Juridisk professionel hjælp er en nødvendighed, hvis man vil stifte sit eget selskab. Dette gælder uanset, om man ønsker at stifte et kaptalselskab såsom et aktieselskab – forkortet A/S – et anpartsselskab – forkortet ApS – eller et iværksætterselskab – forkortet IvS – eller en helt anden form for selskab. For ved oprettelsen af et selskab er der bestemte juridiske procedurer, man skal igennem, hvor dokumenter skal skrives i overensstemmelse med lovene inden for området. Det er her, en erhvervsadvokat kommer ind i billedet. Der findes mange advokatvirksomheder, der tilbyder hjælp med oprettelse af forskellige typer selskaber. Men vælger man at samarbejde med advokatvirksomheden Hviid Advokater, så er man garanteret en stærk faglighed, der bunder i mere end 27 års erfaring i branchen. Udover de mange års erfaring som en faktor, der er afgørende, når man vælger sin samarbejdspartner til selskabsstiftelse, kan Hviid Advokater også tilbyde en attraktivt lav pris.

Handler det om stiftelse af et anpartsselskab, er Hviid Advokater i stand til at tilbyde ikke alene en lav pris, men også en fast pris, som er til at regne med. Hviid kan nemlig tilbyde sin hjælp for blot 1800 kroner plus moms. For ved oprettelse af ApS er der en række krav, der skal overholdes, som en erhvervsadvokat har indgående kendskab til. Til sidst skal selskabet også registreres af advokaten hos Erhvervsstyrelsen.

Men før dette kan gøres, skal der udfyldes en række dokumenter. Eksempelvis skal der oprettes et stiftelsesdokument. Stiftelsesdokumentet skal blandt andet indeholde selskabets vedtægter. Et selskabs vedtægter er de retningslinjer, som selskabet skal operere efter, når først det eksisterer. Vedtægterne indeholder blandt andet aftaler om selskabets navn, dets formål og dets hjemsted. Udover stiftelsesdokumentet skal der blandt andet også skrives en ejerbog. Ejerbogen er meget vigtig, da den indeholder oplysninger om, hvem der ejer hvilke andele i selskabet. Udover de forskellige dokumenter skal der også udpeges en direktion, som kan stå for at godkende årsregnskabet. Man kan også vælge at oprette yderligere en bestyrelse eller et tilsynsråd ud over direktionen.

Alle disse punkter, man skal igennem før selskabet kan oprettes, skal foregå i overensstemmelse med Selskabsloven. Selskabsloven indeholder blandt andet regler for, hvordan stiftelsesdokumentets vedtægter skal udformes. Alle disse reglementer har en erhvervsadvokat fra Hviid Advokater dog helt styr på, og kan tage ansvaret for at overholde. Man kan derfor ånde lettet op, når først man har valgt at hyre professionel hjælp. På Hviids hjemmeside kan man læse meget mere om de processer, man skal igennem, og som en erhvervsadvokat kan hjælpe med.