Ideer til sabbatår rejser

Ved du, hvad H. C. Andersen engang sagde? “At rejse er at leve”, og det passer meget godt. Hvis man rejser og oplever verden, så føler man virkelig, at man lever. Du er måske lige blevet færdig som student, og du ønsker at komme på en rejse. Hvor skal man tage hen, tænker du sikkert. Der er så mange forskellige muligheder, og det drejer sig bare om at vælge et sted. Hvis du absolut skal have en anbefaling til et land, du kan besøge i dit sabbatår – enten alene eller med en ven / veninde, så læs med her.

 

Tag på en rejse til Mexico i dit sabbatår

Hvis du tager på en rejse til Mexico i dit sabbatår, så kommer du til at opleve en del. Man kan aldrig få nok af landet. Indbyggerne i Mexico er super flinke, så hvis du er god til det med mennesker, så bliver du god til det med Mexico. Vejret er super godt i Mexico, så du kan sagtens gå rundt i en t-shirt og shorts hele tiden. Det er billigt at befinde sig i landet, så perfekt til dig, der tager et sabbatår.

Seværdigheder i Mexico kan være: Chiapas i syden med mayakultur, bjerge, jungler og pyramider. I norden ligger Barranca del Cobre – kobberbjergene. Mexico er faktisk også ideel til dem, der rejser alene for første gang. Landet er meget godt for turister, fordi der er en god infrastruktur i landet. Mange vender faktisk tilbage til Mexico, fordi det er så godt.

 

Få en skræddersyet rejse

Du har faktisk muligheden for at få en skræddersyet rejse til Mexico, hvis du ikke kan lide at tage på rejser, som andre har været på. Det kan du få ved at kontakte rejsebureauet Jesper Hannibal, der vil sende dig et tilbud på netop din drømmerejse.