Inspiration til polterabend - Det kan I lave

Inspiration til polterabend – Det kan I lave

Skal din veninde snart giftes? Og har du fået tjansen som hende, der skal arrangere en polterabend for hende? Så er du sikkert ved at få grå hår i hovedet over, hvad I dog skal lave. For hvad vil din veninde og hendes veninder synes godt om? Og hvis hun er sådan en, der både vil have sin mor og kommende svigermor med til polterabend, skal du så skrue ned for alle de lumre lege, som du havde plantlagt? Vi kommer her med tre gode bud på, hvad I kan lave. 

1. Lær at danse poledance

Hvis du gerne vil have et mere sexet og erotisk element ind, hvor mor og svigermor ikke kommer til at græmme sig alt for meget over det, kan du vælge, at I skal lære at danse poledance. Det er en sjov og anderledes måde at prøve at bevæge sig på. Mange dyrker i dag poledance som en sport, og der er derfor ikke noget odiøst i at prøve det. Læs mere på https://poledancer.dk/polterabend 

2. Hyr en mandestripper

Der skal noget nøgen mandehud til på en polterabend. Derfor er det også en mulighed, at I hyrer en mandestripper. Det er en sjov oplevelse, hvor fyren virkelig giver et godt show, og hvor den kommende brud får set en anden mand nøgen for sidste gang, inden hun må nøjes med sin egen mand resten af livet. 

3. Tegning af nøgenmodel

Hvis det med mandestrip måske ikke lige er noget for din veninde, kan det være en god ide, at du vælger, at I skal tegne croquis tegning af en nøgen mand i stedet. På den måde kommer der også noget nøgen mandehud ind i billedet, men på en væsentlig mere sober måde. Hvis brudens mor og svigermor er med, er det bestemt heller ikke noget, der bliver pinligt for bruden – det er jo kunst.