Køb din nye varmepumpe i Vejen

27 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Når vinteren for alvor sætter ind med lave temperaturer, sne, slud og isnende vinde løber det som oftest koldt ned ad ryggen på de fleste husejere. Dette ikke kun på grund af minusgraderne i luften, men også ved udsigten til at skulle punge store beløb ud i forbindelse med opvarmning af familiens bolig.

En ekstra og særligt kold vinter kan nemlig betyde ganske store udgifter som hurtigt kan vælte husstandens budget. Mange familier må se sig nødsaget til at skrue ned for varmen og skære ned på de varme bade i løbet af en sådan vinter.

Men sådan behøver det ikke at være. Du kan nemlig vælge at skifte det gamle fyr eller de ineffektive elektriske radiatorer ud med en moderne varmepumpe. Med en varmepumpe kan du spare særdeles betragtelige summer når det handler om opvarmning.

image

Faktisk vil du allerede inden for det første år kunne skære op imod halvdelen af din varmeregning hvis du vælger at skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe. Og så giver du samtidig familiens bolig en langt mere miljø og klima venlig profil.

Hvor kan jeg købe en varmepumpe i Vejen?

Hvis du er bosat i den sønderjyske, nærmere betegnet Vejen eller nærmeste omegn, hedder din lokale forhandler af varmepumpe løsninger Raska Teknik ApS. Hos Raska Teknik ApS kan du altid få et skarpt tilbud på en ny luft til vand varmepumpe samt levering, montering og installering af denne.

De dygtige teknikere hos Raska Teknik ApS står altid klar til at yde den mest kompetente rådgivning og vejledning angående valg af varmepumpe. Med hjælp fra Raska Teknik ApS er du således garanteret en luft til vand varmepumpe som i størrelse og kapacitet matcher din husstands behov for opvarmet brugsvand og cirkulationsvand.

Du kan kontakte Raska Teknik ApS direkte via virksomhedens hjemmeside på raska.dk.

Flere Nyheder