På udkig efter gulvafslibning i Farum?

Mærker og ridser fra møbler, der er blevet flyttet. Hakker fra ting, der er blevet tabt igennem tiden. Og ikke mindst hverdagens skidt, snavs og fedt. Livet sætter sine spor i et trægulv, og med tiden kan det miste noget af sin charme og udstråling. Det er synd, fordi trægulve og plankegulve er utrolig smukke at have i hjemmet.

Men heldigvis kan du hurtigt få trægulve, der ser ud som nye igen – uden at skulle lægge et nyt gulv. Med en gang afhøvling, gulvafslibning og evt. en efterbehandling får du nemlig igen sunde, smukke og velplejede gulve, som kan holde i mange år.

Hvad gør en gulvafslibning?

De fleste kender til gulvafslibning, men hvordan foregår det egentlig? Oftest vil man starte med en afhøvling af gulvene, hvor de øverste 2-4 mm. fjernes. Det gør man for også at komme de lidt dybere hakker og ridser til livs. Efterfølgende fortsætter man med selve gulvafslibningen, som altså sikrer at den lidt grovere afhøvling kommer til at få en glat, jævn og flot finish.

Ved denne process får du både fjernet ridser og hakker, ligesom snavs og misfarvning fjernes fra gulvet. Derfor vil brædderne ofte have en helt anden farve efter behandlingen.

Mange vælger i samme ombæring at få efterbehandlet gulvene for at øge holdbarheden og give det finish, de ønsker. Det kan eksempelvis være en blank eller mat lak, eller man kan nøjes med at efterbehandle med sæbe.

Hos DBF Gulvservice kan du få gulvafslibning i Farum, så du igen kan få smukke trægulve i stuen, entréen, køkkenet eller måske soveværelset. De tilbyder professionel afhøvling og gulvafslibning med den nyeste teknologi, som sikrer et smukt og ensartet resultat. Her er du garanteret høj kvalitet på både service og produkt, og du får altid skræddersyet råd og vejledning baseret på dine ønsker og behov.