Smukke og inspirerende vælg selv-firmajulegaver – find dem online

Vintersæsonen står for døren – og med den julen. Det betyder at du, såfremt du er ansvarlig for indkøb af firmajulegaver, snart skal i gang med dette. Især i firmaer med mange ansatte kan det godt være lidt af en bet at skulle finde en firmajulegave som passer til alles ønsker og præferencer. Det er faktisk nærmest umuligt.

Den traditionelle firmajulegave består af en smukt anrettet kurv eller gave æske indeholdende eksempelvis vin, øl, kaffe, chokolade, knas, konfekt, lakrids, delikatesser og andet godt til ganen. Det lyder da også besnærende med en sådan one size fits all gave. Det er nemt at bestille, og du behøver ikke at foretage dig det store.

Problemet er blot at en sådan kurv eller gave æske aldrig vil matche alles ønsker. Nogle mennesker drikker ikke vin, andre drikker ikke kaffe. Der er mange som ikke rører sukker, og en del mennesker er allergiske over for nødder, gluten eller laktose. Og så er en gavekurv måske slet ikke så sjov alligevel.

Glæd dine ansatte med vælg selv julegaver fra Borg & Bigum A/S

I stedet kan du lade dine ansatte vælge deres julegaver selv. Dette kan du selvfølgelig sagtens gøre ved hjælp af et almindeligt gavekort. Men hvis du vil gøre julegave udvalget lidt mere personligt kan du i Borg & Bigum A/S’ webshop selv sammensætte firmaets helt egen julegave butik. Dette gør du ved at vælge fra Borg & Bigum A/S’ store udvalg af lækre firmajulegaver i høj kvalitet. Disse inkluderer smukke og brugbare gaver fra kategorier så som køkkengrej, elektronik, spiselige gaver, beklædning og mange andre.

Du vælger selv hvilke gaver der skal indgå i sortimentet i din julegaveshop – og hvilke prisklasser gaverne skal tilhøre. Og så er det bare at udstyre medarbejderne med en kode, så de selv kan vælge deres gaver. Se hvordan på firmagavernu.dk