Søde wallstickers pynter og skåner væggen

Søde wallstickers pynter og skåner væggen

Jeg er en ung kvinde på 22 år. Jeg er netop begyndt at læse på universitet i Odense – Syddansk universitet – og jeg elsker det. Mange af mine studiekammerater har dog haft store problemer med at finde en billig studiebolig i en overskuelig afstand til universitetet. Der er jo mange om buddet her ved studiestart.

Jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår, hvorfor der ikke er flere unge, der køber en lejlighed. Ved at købe en lejlighed, fremfor at leje en, har man mulighed for at gøre, som man vil, med lejligheden. Man bestemmer selv, om man må have husdyr, og man kan male og renovere, som man vil. Det er selvfølgelig dyrt at skulle lægge omkring 100.000 kr. på én gang, men disse penge kan jo lånes af banken eller i et SU lån. Jeg valgte dog at tage tre sabbatår efter gymnasiet, hvor jeg arbejdede rigtig meget. På den måde lykkedes det mig selv at spare penge op til udbetaling til en lejlighed. Når man først har lagt penge til udbetaling, er de månedlige omkostninger ca. det samme, som hvis man lejer en lejlighed. Samtidig betaler jeg jo penge af på lånet, så i stedet for at smide penge i ingenting ift. leje, så smider jeg penge i lejligheden, som er værdi for mig.

Som lejlighedsejer har jeg valgt, at jeg vil passe ekstra godt på min bolig, så jeg ikke får ekstra udgifter, når jeg studerer og er på SU. Af den grund har jeg blandt andet besluttet, at jeg ikke vil bore unødigt i væggen, jeg vil hellere undvære billeder. Det blev dog hurtigt lidt trist, men jeg blev nogenlunde vant til det. Min mor havde imidlertid fundet hjemmesiden https://sohu-shop.dk/shop/wallstickers-62s1.html. Her havde hun bestilt nogle super fine wallstickers til mig, som jeg kunne pynte væggene med uden at skade dem. Det kan varmt anbefales.